Deuren met veel toepassingen

Er gaat een wereld voor u open

Deuren Unisol

Schuifdeuren, draaideuren en meer

Met de deuren van Wanden-Units leveren wij passende oplossingen voor elke situatie. Toepassingen zijn onder andere koel- en vriescellen en inpandige kantoorunits

Al onze deuren worden op maat gemaakt volgens de specifieke vereisten van onze opdrachtgevers. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Schuifwanden, draaideuren, bedrijfsdeuren

” Passen onze deuren in uw bedrijfsplan? We helpen graag met een perfecte oplossing voor het bouwproject in kwestie. “

John Hoogenboom

Directeur

Schuifdeuren

Als een thermische isolatie bij deuren van ondergeschikt belang is, is onze bedrijfsschuifdeur een perfecte oplossing. Onze schuifdeuren zijn licht geïsoleerd en voorzien van een geïntegreerde stofkap. Het aluminium railwerk maakt het schuiven eenvoudig.

De bedrijfsschuifdeuren zijn van goede kwaliteit, sterk, duurzaam en in verschillende uitvoeringen leverbaar. Dus geschikt voor uiteenlopende toepassingen en wensen.

Bedrijfsschuifdeur Unisol

Draaideuren

Voor uiteenlopende projecten produceren wij licht geïsoleerde draaideuren. En omdat geen project hetzelfde is, zijn onze deuren in verschillende uitvoeringen leverbaar. 

Uiteraard van uitstekende kwaliteit, sterk en duurzaam. Dit houdt in dat ze een lange levensduur kennen én tegen een stootje kunnen.

Bedrijfsdraaideur

Schuifwanden

Deze onderrollende schuifwanden zijn opgebouwd uit Wanden-Units panelen en voorzien van een aluminium geanodiseerd omrandingsprofiel met een geïntegreerd dubbel afsluitrubber. Een aantal veelvoorkomende toepassingen zijn:

 • Koelcellen
 • Bloembollenopslag
 • Aardappelopslag
 • Stoomcellen

 

Schuifwanden project Unisol

Koeldeuren & Vriesdeuren

Op zoek naar een oplossing voor het veilig afsluiten en openen van gekoelde ruimtes? Met onze robuuste koeldraaideuren en vriesschuifdeuren bent u geholpen.

Bij Wanden-Units leveren we slimme koeloplossingen voor constant temperatuurbehoud. De deuren zijn voorzien van een solide rubberafdichting. Het kozijn bestaat uit een aluminium profiel met een koudebrugonderbreking.

Koeldeuren en schuifdeuren

Geïsoleerde luiken

Onze geïsoleerde luiken met koudebrugonderbreking zijn geoptimaliseerd voor situaties waar een luchtdoorlaat in een ruimte noodzakelijk is. Dankzij een perfecte afdichting blijft de aanwezige luchtstroom onder controle.

Onze luiken kunnen met aluminium kozijnen en thermisch onderbroken omrandingsprofielen geleverd worden. Het luik is gemaakt van EPS of PIR sandwichpanelen met een hoge isolatiewaarde als resultaat. Nagenoeg onderhoudsvrij met een lange levensduur.

Geïsoleerde Luiken

Speciale deuren

Bij Wanden-Units produceren we ook speciale deuren. Deze deuren zijn anders dan anders. Op deze manier kunnen wij voor ieder project de meest specifieke toepassingen realiseren.

 • Overheaddeuren
 • Pendeldeuren
 • Branddeuren
 • Brandschermen
 • Gasdichte deuren
 • Aluminium deuren
 • Kunststof deuren
Speciale Deuren Unisol

Onze deuren in actie

 • Schuifwanden en koelcellen: Efficiënte opslag van tulpenbollen

  Over dit project

  Bij Ronico hebben we diverse schuifwanden en koelcellen geplaatst om tulpenbollen zo efficiënt mogelijk op te slaan. We gingen op […]

  Klant

  Ronico

  Wanneer?

  27 oktober 2022

 • Bedrijfsprocessen scheiden met koelcellen

  Over dit project

  Bij De Pastafabriek hebben we een reeks koelcellen geplaatst om diverse pastamaaltijden in een gekoelde ruimte te bereiden en bewaren. […]

  Klant

  De Pastafabriek

  Wanneer?

  1 november 2022

 • Kantoorunit en cleanroom voor steriele opslag

  Over dit project

  Bij King hebben wij, in prettige samenspraak met Dennis, een aantal totaaloplossingen geplaatst om trots op te zijn. We gingen […]

  Klant

  Groothandel King

  Wanneer?

  13 april 2022

 • Grootschalige kantoorruimtes

  Over dit project

  Een divers kantoorproject met toepassingen van onze panelen, deuren en ramen. 

  Klant

  (anonieme klant)

  Wanneer?

  13 november 2020

Offerte aanvragen

Snel schakelen? Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een passende prijsopgaaf. Direct contact opnemen kan ook.

Hulp nodig?

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag 7:00 – 17:00 en vrijdag van 7:00 – 16:00.

Wanden-Units B.V.